Helaas zijn er concurrenten van iChica die het soms nodig vinden om ons bedrijf te betichten van de verkoop van namaak. Er is echter nog nooit een concurrent geweest van iChica die de beschuldiging van verkoop van namaak schriftelijk heeft durven of willen herhalen, ondanks het verzoek hiertoe van iChica. Het is dan ook onrechtmatig om een concurrent zonder bewijs over te leggen, te beschuldigen van verkoop van namaak (laster / smaad).


iChica is altijd in staat om aan te tonen dat de verkochte horloges originele producten zijn (bestemd voor verkoop binnen de vrije Europese markt). Leveranciers van iChica werken actief mee om de consument te overtuigen van de betrouwbaarheid van iChica. Twijfelt u over de echtheid van uw bij iChica gekochte horloge van Emporio Armani, Diesel, Michael Kors of Fossil (merken waarover veel geruchten rondzingen mbt de echtheid)? Informeert u dan bij onze klantenservice naar de mogelijkheden om uw horloge door de Fossil Group (de producent van de genoemde merken) te laten controleren op echtheid. Wij helpen u graag verder. U kunt uw Emporio Armani, Diesel, Michael Kors of Fossil horloge uiteraard ook buiten Watch2Day om laten verifiëren bij de Fossil Group.


iChica betreurt het dat sommige concurrenten, hetzij uit onwetendheid, hetzij uit frustratie, over gaan tot het doen van lasterlijke uitspraken over iChica (veelal verkoopt de concurrent het horloge dat iChica met hoge korting aanbiedt, voor een prijs die minimaal tweemaal zo hoog is).