iChica.nl werd eind 2009 gelanceerd en in 2011 volgden de zusterwebwinkels BeFit2Day (fitness- en healthdagaanbiedingen) en Watch2Day (horlogedagaanbiedingen). In 2013 volgde de fitnesswebwinkel GorillaSports.nl. Betrouwbaarheid, kwaliteit en service staan bij alle webwinkels van iChica hoog in het vaandel.


iChica, de eerste dagaanbieder voor dames in Nederland en België, is voor vele vaste klanten al jaren een betrouwbaar adres. Ruim 90.000 fans volgen de dagelijkse deals, de Outlet aankondigingen en winacties van iChica op Facebook. Zusterwebwinkel Watch2Day is in relatief korte tijd uitgegroeid tot de grootste horlogewinkel van Nederland en België, met een fanbase van ruim 175.000 échte horlogeliefhebbers op Facebook


Op de onafhankelijke beoordelingssite Trustpilot.nl scoort iChica.nl gemiddeld ruim een 8 voor klanttevredenheid (score maart 2015). 


iChica is altijd in staat om aan te tonen dat de aangeboden artikelen originele producten zijn. Modellen en merken worden met zorg geselecteerd. Twijfelt u bijvoorbeeld over de echtheid van uw bij iChica of Watch2Day gekochte horloge van Emporio Armani, Diesel, Michael Kors of Fossil? Informeert u dan bij onze klantenservice naar de mogelijkheden om uw horloge door de Fossil Group (de producent van de genoemde merken) te laten controleren op echtheid. Wij helpen u graag verder.